Teknoloji

Dell Adamo XPS Türkiye’ye geliyor – Galeri & Video

Dell’in MacBook Air’a rakip olarak çıkardığı Adamo serisinin ilk versiyonu Türkiye’yi pas geçmişti, ancak yeniden yapılanma sürecini tamamlayan Dell Türkiye ikinci seferi kaçırmıyor. Adamo’nun bu sene başında çıkan güncellenmiş versiyonu olan Adamo XPS çok kısa bir süre sonra Türkiye’deki tüketicilerle buluşuyor.

Dell Adamo serisini ürün yelpazesinde üst seviyelere konumlandırmış durumda. Şirkete göre Adamo XPS’i satın almak isteyenler teknolojiyle ilgilenmenin yanı sıra stil sahibi ve havalı da görünmeyi seviyorlar. Aslında Adamo XPS de gerçekten bu amaca hizmet edecek bir tasarıma sahip. 9.9 mm’lik kalınlığa ve bir o kadar da sıradışı bir tasarıma sahip olan Adamo XPS’in dokunmatik kilit sistemi sayesinde kapağı tek bir parmak dokunuşuyla açılabiliyor. Farklı tasarımı sayesinde ergonomik bir kullanım sağladığını da söyleyebiliriz.

Dell Adamo XPS ile birlikte şık görünümlü bir optik yazıcı ve taşınabilir disk de sunuyor. Ancak taşınabilir disk de ek ücret istenip istenmeyeceği satıcılara bırakılacak. 4 GB DDR3 800 MHz belleğe sahip bu üründe Intel Core 2 Duo ULV işlemci, 128 GB kapasiteli katı durum diski ve yüksek çözünürlüklü 13.4 inç’lik 720p HD beyaz LED ekran bulunuyor. 802.11n WiFi, USB dönüştürücüyle ethernet, iki adet USB 2.0 çıkışına sahip olan Adamo XPS Windows 7 Home Premium 64-bit sürümüyle çalışıyor.

Dell Adamo XPS’in önümüzdeki günlerde Türkiye’de satışa çıkmasını bekliyoruz. Fiyatının lansmandan hemen önce açıklanacağı belirtildi.

Adamo XPS’in fotoğraflarını ve videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Galeri: Dell Adamo XPS Basın Fotoğrafları
[nggallery id=340]

Galeri: Dell Adamo XPS Fotoğrafları
[nggallery id=333]

Video: Dell Adamo XPS

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER