Teknoloji

Dell 27 Ultrathin monitör HDR desteğiyle geliyor

dell 27 ultrathinDell 27 Ultrathin monitör Las Vegas’ta gerçekleşecek CES 2017’nin dikkat çekici ürünlerinden biri olmaya aday görünüyor. Dell, yeni monitöründe bileşenleri ekranın arkasından alt kısmına taşıyarak profilin inceltilmesini mümkün kılıyor. Bu tasarım tercihi, 27 Ultrathin’in ilk başta bir monitör bilgisayar gibi görünmesini sağlıyor.

Dell’in yeni 27 inç monitörü, 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip. Monitörün dikkat çeken yönlerinden birisi de HDR desteği sunması. Şirket, söz konusu desteğin 4K TV’lerdeki HDR standardından farklı olduğunu belirtmeyi de ihmal etmedi.

Dell’den yapılan açıklamada, 27 Ultrathin’in piyasada bulunan pek çok monitörden daha yüksek kontrasta ve daha geniş bir renk aralığına sahip olduğuna da dikkat çekildi. 27 Ultrathin, SRGB renk gamının yüzde 99’unu destekliyor. Ekranın stand üzerinde yükselmesi, kullanıcılara açıyı ayarlama imkanı veriyor.

Dell 27 Ultrathin mart ayında satışa sunulacak

Dell’in yeni monitöründe USB-C girişi, güç desteği, HDMI 2.0 girişi ve ses hattı çıkışı bulunuyor. 27 Ultrathin, yurt dışında 23 Martta satışa sunulacak. Monitörün fiyat etiketinde 700 dolar yazacak.

İLGİLİ HABERLER