Eğlence

Deezer ülke seçme özelliğiyle kullanıcılarına özgürlük veriyor

deezer ülke seçme
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Çevrimiçi müzik servisi Deezer, ülke seçme özelliğini kullanıma sundu. Kullanıcılar bu özellik sayesinde seçtikleri herhangi bir ülkenin müzik ve şovlar sekmesine geçiş yapabilecek ve oradaki içeriklerin keyfini çıkarabilecek.

Bu özellik sayesinde Deezer’ın kullanıcıları bir gün Fransa’nın seçme podcast yayınlarını dinlerken, ertesi gün Alman ezgilerinin tadını çıkarabilecek. Yurt dışında yaşayan Türkler de memleketlerinin en popüler çalma listelerine her an ulaşarak özlem giderebilecek.

Deezer’ın bugün itibarıyla kullanıma sunduğu bu yeni özelliğinden yararlanmak oldukça kolay. Kullanıcıların tek yapması gereken “Seçenekler” bölümünden “Ülke Seçme” adımına gelmek ve istedikleri ülkeye karar vermek.

Kullanıcılar eğer fikirlerini değiştirirlerse her zaman daha önceki seçeneklerine dönüş yapabilecek ya da yeni bir ülke seçebilecek. Seçilen ülke neresi olursa olsun uygulamanın dil seçeneği değişmeyecek.

Deezer dinleyicilerinin binlerce kilometre ötede olsalar da evlerinden bir parçaya sahip olabilmelerini ya da farklı kültürlerle bütünleşebilmelerini istediklerini ifade eden Deezer Ürün ve Büyüme Sorumlusu Stefan Tweraser “Ayrıca derlenmiş listelerimiz ve kanallarımız sizi seçtiğiniz ülkenin parçaları ve yayınları ile tanıştıracağından yeni bir dil öğrenmek için de iyi bir yol” şeklinde konuştu.

Deezer ülke seçme özelliği hem web‘de hem de mobil cihazlarda bugün itibarıyla kullanılabiliyor.

İLGİLİ HABERLER