Eğlence

Deezer’dan kullanıcı sayısını artırmaya yönelik ilginç bir iş birliği

deezer mobee-k samsung galaxy

Deezer kulaklık üreticisi Mobee-K ile ilgi çekici bir iş birliğine imza atıyor. Deezer, Mobee-K markalı bir çift yeni kulaklıkta yüklü olarak bulunacak ve belirli Samsung Galaxy cihazları bu kulaklıklarla kullanıldığında etkinleştirilecek.

Galaxy S21, Note 20 veya Z Flip gibi Samsung telefonlarına bu USB-C kulaklık bağlandığı zaman, müzik dinleme servisinin uygulaması, Google Play Store’u ziyaret etmek gerekmeden yüklenecek. Bu ilginç bir pazarlama taktiği ve kullanıcıların Spotify veya Apple Music gibi daha büyük rakipler karşısında Deezer’a bir şans vermelerinde yardımcı olabilir.

Deezer, akış hizmetine erişim sağlamanın yanı sıra, kulaklıkları Samsung’un cihazlarıyla senkronize etmenin, telefonun kilidi ve ana ekranları aracılığıyla “duvar kağıtları, özel çalma listeleri ve Deezer’a kısayollar” içeren “özelleştirilmiş bir Deezer temasına” erişim sağladığını da belirtelim. 2019’da çıkan Galaxy S10 ve Note 10 gibi cihazlara kadar geri giden Galaxy cihazları bu özellik tarafından destekleniyor.

Yeni bir akış hizmetini denemekle ilgilenmeyen kullanıcılar, Mobee-K’nin USB-C kulaklıklarını diğer tüm müzik kaynaklarıyla rahatlıkla kullanabilirler. Mobee-K’nin desteklenen ürünler listesi; akıllı telefonlar, tabletler ve dizüstü bilgisayarlar dahil “çoğu” USB-C cihazıyla uyumlu olduklarını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER