Eğlence

Deezer’dan Facebook hikâyelerinde paylaşım özelliği

deezer facebook hikayeleri paylaşım
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Deezer’da kullanıcılar bundan böyle dinledikleri parçaları yazı, filtre, emoji ve çıkartmalar ekleyerek kişiselleştirebilecek ve Facebook hikâyelerinde yayınlayabilecek. Deezer’a yeni gelen özellikle telefonlarında Deezer ve Facebook uygulaması yüklü olan tüm kullanıcılar istedikleri kadar sanatçı, albüm, çalma listesi ve hatta podcast paylaşabilecek.

Buna ek olarak Deezer’ın ücretli aboneleri Facebook hikayelerde paylaşılmış olan bir parçanın tamamına “Hikayeler”in sol üst köşesindeki Deezer logosuna tıklayarak anında erişebilecek; favorilerine ve arşivlerine ekleyebilecekler.

Ücretsiz kullanıcılar parçanın 30 saniyelik örnek kısmını dinleyecek ve parçanın içinde bulunduğu ya da ilgili sanatçının karışık bir listesini açma seçeneğine sahip olacaklar. Deezer’ı henüz denememiş Facebook kullanıcıları ise kolayca hesap oluşturabilmeleri için uygulamayı indirmeye yönlendirilecekler.

Müzik paylaşımlarının yeni parçalar keşfetmemize ve arkadaşlarımızla bağlantı kurmamıza yardımcı olmada büyük rol oynadığını belirten Deezer’ın Ürün ve Teknoloji Baş Sorumlusu Matthieu Gorvan; “Facebook Hikayeler ile entegrasyonumuz, Deezer kullanıcılarının en sevdikleri sanatçı veya parça aracılığıyla akıllarından geçenleri paylaşmalarına olanak tanıyor.” dedi

Deezer’ın Facebook Hikayeleri özelliği, Deezer ve Facebook hesabı olan herkes tarafından tüm dünyada bugün itibarıyla kullanılabiliyor.

İLGİLİ HABERLER