Eğlence

Xbox Series X ve S sahiplerine Deathloop müjdesi

deathloop xbox series x
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Arcane’in ilgi gören, yenilikçi oyunu Deathloop Xbox Series X ve S sahipleriyle sonunda buluşuyor. Bu buluşma için çok uzun süre boyunca beklemek gerekmeyecek.

Deathloop şimdiye kadar sadece PlayStation 5 ve PC’de oynanabiliyordu. Oyunun konsol hakları Sony’de olduğu için Xbox’a gelmesi mümkün olmamıştı. Xbox Series X ve S sahiplerinin heyecanlı bekleyişi oldukça güzel bir biçimde sonlanacak. Deathloop, 20 Eylül’de Xbox Game Pass’e eklenecek.

Deathloop Xbox Game Pass ile eş zamanlı olarak PC Game Pass’e de eklenecek. PlayStation Plus Extra ve Premium aboneleri de bu oyunları kataloglarında bulabilecek. Oyunun PS5 versiyonu incelemelerde oldukça iyi yorumlar almıştı.

Bethesda tarafından yayınlanan oyun için Bethesda’nın Microsoft tarafından satın alınmasından önce Sony ile anlaşma yapılmıştı. Microsoft da bu anlaşmanın koşullarını yerine getirmişti.

Deathloop Xbox Series X ve S, PS5 ve PC’de oynanabilecek. Oyun modern konsollara uygun şekilde tasarlandığı için PS4 ve Xbox One’da oynanamıyor.

İLGİLİ HABERLER