EğlenceTeknoloji

Deathloop’un çıkışı için bir erteleme daha

deathloop

Deathloop için Arkane ve Bethesda’dan bir erteleme daha geldi. Yapılan açıklamada, COVID-19 etkisi nedeniyle oyunun çıkışının 14 Eylül’e ertelendiği belirtildi. Normal şartlarda 2020’nin sonlarında yayınlanması beklenen aksiyon macera oyununun çıkışı 21 Mayıs’a ertelenmişti.

Bekleyişte sona yaklaşıldığı düşünülürken, Arcane ve Bethesda’dan üzücü bir açıklama geldi. Oyun hem PlayStation 5’te hem de PC’de 14 Eylül’de yayınlanacak. Oyun konsol tarafında bir yıl boyunca sadece PlayStation 5’te oynanabilecek.

Arkane tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, şu ifadeler yer alıyor: “Deathloop’ta kaliteyi ve ekibimizin hedeflerini koruma konusunda kararlıyız. Ancak Arkane’deki herkesin güvenliği ve emniyeti de bizim için önemli. Bu ekstra zamanı hedefimize ulaşmak için kullanacağız: Eğlenceli, tarz, akıl büken bir oyuncu deneyimi oluşturmak.”

Deathloop, ilkbahar takviminin en merakla beklenen oyunlarından biriydi. Ancak erteleme kararıyla birlikte oyun geleneksel olarak sıkışık olan sonbahar takviminin bir parçası hâline geldi. Bethesda’nın bir süre önce Microsoft tarafından satın alınmasının da bu kararı biraz daha ilginç kıldığı söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER