Hideo Kojima‘nın merakla beklenen yeni oyunu Death Stranding 2 için resmi duyuru geldi. Oyunun yayınlanan ilk fragmanında Léa Seydoux tarafından canlandırılan Fragile ve Norman Reedus tarafından canlandırılan Sam karakterleri izleyicilerin karşısına çıkıyor.
Fragmanda dünyanın hâlâ ölümcül BT’lerin işgali altında olduğu görülüyor. Oyunun yayın tarihi konusunda henüz bilgi verilmiş değil. Fragmanda sadece oyunun PlayStation 5’te oyuncularla buluşacağı paylaşılıyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

The Social Network’ün devam filminden ilk fragman geldi ve hedefte bu kez Meta var

Marvel’s Wolverine için ilk kapsamlı oynanış videosu yayınlandı

Netflix, Zeytin Ağacı’nın final sezonu fragmanını yayınladı

Katlanabilir iPhone için şimdiye kadarki en güçlü işaret iOS 27’den geldi

Xbox Games Showcase 2026 duyuruları ve fragmanları
Kojima oyunun duyurusunu The Game Awards 2022 töreninde yaptı. Oyunun kadrosunda Seydoux ve Reedus’un yanı sıra Elle Fanning, Shioli Kutsuna ve Troy Baker gibi dikkat çekici başka isimler de yer alıyor.
2019’da yayınlanan Death Stranding kısa süre içinde hem oyuncuların hem de eleştirmenlerin gözdesi hâline gelmişti. Kısa süre önce verilen bilgiye göre, oyunun toplam oyuncu sayısı 10 milyonu geçti. Tek kişilik bir deneyim olmasına rağmen, oyuncuların birbirleriyle iletişim kurmasını mümkün kılması Death Stranding’in oynanış konusundaki en önemli yeniliği olarak öne çıkıyor. Oyun Kojima’nın Konami’den ayrıldıktan sonra kurduğu Kojima Productions bünyesinde hazırladığı ilk oyun olma özelliğini taşıyor.
Death Stranding 2 hakkında bilinenler sınırlı
Death Stranding 2 hakkında bilinenler şu an için sınırlı. Ancak önümüzdeki dönemde oyun hakkında daha fazla detay ve haber duymak sürpriz olmayacaktır.
⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


