Eğlence

Yeni Deadpool 2 fragmanı X-Force’u tanıtıyor

deadpool 2Avengers: Infinity War (Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı), önümüzdeki ilkbaharda izleyicilerin karşısına çıkacak yegâne süper kahramanlar geçici olmayacak. Deadpool 2 için hazırlanan yeni fragman, filmde X-Force adını taşıyan bir kahramanlar kadrosunun izleyicileri beklediğini gösteriyor.

Fragmanda Deadpool’un ukala gevezelikleri, kanlı şiddet sahneleri ve süper kahraman filmlerinin doğasına ilişkin üst yorumların çokluğu hemen dikkat çekiyor. Fragmana bakıldığında Deadpool’un Josh Brolin tarafından canlandırılan Cable ortaya çıkana kadar “yasal yetkisi olmadan huzuru sağlamaya çalışan kahraman” rolünü üstlendiği görülüyor. Ancak Cable’ın ortaya çıkışı ve özel güçlere sahip bir çocuğu öldürmeye çalışması, işleri değiştiriyor.

Cable ile tek başına mücadele edemeyeceğini anlayan Deadpool, birkaç süper kahramanı bir araya getirerek “X-Force” adını verdiği bir grup oluşturuyor. Bu ismin pek de orijinal olmadığını Deadpool da onaylıyor. İlk filmde de görülen Colossus ve Negasonic Teenage Warhead gibi karakterlerin yer aldığı X-Force’ta Zazie Beetz tarafından canlandırılan Domino gibi yeni yüzler de bulunuyor. Shioli Kutsuna’nın mor saçlı karakteri de fragmanda dikkat çeken bir diğer karakter oluyor.

Deadpool 2, 18 Mayıs’ta sinemalarda izleyicilerin karşısına çıkacak.

İLGİLİ HABERLER