Eğlence

Deadpool 2 planlanandan iki hafta önce sinemaseverlerle buluşacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

deadpool 2Deadpool hayranlarının serinin devam filmi için beklemesi gereken süre kısaldı. The Hollywood Reporter’da yer alan habere göre, yapımcı 20th Century Fox portföyündeki X-Men filmlerinin yayın tarihlerinde değişikliğe gitti. Bu değişiklikle birlikte Deadpool 2, 1 Haziran yerine 18 Mayıs tarihinde vizyona girecek.

Şirketin yayın tarihini değiştirdiği bir diğer film ise The New Mutants (Yeni Mutantlar) oldu. Ancak bu filmdeki değişiklik hem daha uzun süreli hem de filmi heyecanla bekleyenleri üzecek türden. 20th Century Fox, normalde 13 Nisan 2018’de vizyona girmesi planlanan filmin çıkışını 22 Şubat 2019’a erteledi. The Hollywood Reporter’ın haberine göre, stüdyo bu değişiklikle ABD dışındaki ülkelerde yeni Deadpool filmi ve The New Mutants’ın gösterim dönemlerinin çıkışını önlemeyi amaçlıyor.

Uzun süredir beklenen Gambit uyarlamasının yayın tarihi de 14 Şubat 2019’dan 7 Haziran 2019’a alındı. Gambit’i yöneteceği açıklanan Gore Verbinski, kısa süre önce takvim sorunları nedeniyle projeden ayrılmıştı.

Deadpool 2 gişede Solo: A Star Wars Story ile kapışacak

Deadpool 2, vizyon tarihinin değişmesiyle birlikte Disney’in “Solo: A Star Wars Story” projesine karşı da avantaj kazanmış oldu. Star Wars evreninden bir yan hikayeyi anlatacak olan Solo, yeni Deadpool filminden bir hafta sonra vizyona girecek. Deadpool’un ilk filminin beklenenin çok üstünde bir gişe başarısı elde etmesi, Fox’un devam filmine yönelik beklentilerini artırmış gibi görünüyor. Şirket, yeni Deadpool filminin gösterim tarihini öne çekerek Star Wars gibi bir sinema fenomeniyle rekabetten kaçmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER