Eğlence

Deadpool 2: Başrol yine Ryan Reynolds’un

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

deadpool 2ABD’nin Las Vegas şehrinde gerçekleştirilen CinemaCon etkinliği, sinema dünyasına dair en son haberlerin en yetkili isimler tarafından paylaılması sayesinde oldukça bereketli geçiyor. Etkinlikte konuşan 20th Century Fox yöneticisi Stacey Snider, Deadpool’un devam filminde başrolün yine Ryan Reynolds’un olacağını açıkladı.

Yönetmenlik koltuğunda ise, ilk filmde olduğu gibi, Tim Miller oturacak. Deadpool 2 ile ilgili haberler Deadpool’un vizyona girmesinden kısa bir süre sonra ortaya çıkmış ve hem Reynolds’un hem de Miller’ın büyük ihtimalle projede yer alacakları belirtilmişti. Ancak konuya dair resmi açıklamanın gelmesiyle birlikte ufak şüphe payları da ortadan kalkmış oldu. Snider, Miller’ın yanı sıra kreatif ekibin geri kalanının da ikinci film sürecine dahil olacağını belirtti.

Deadpool’un “belden aşağı” olarak nitelenebilecek mizah tarzı, izleyiciye tahmin edilenden daha çekici gelmiş ve film tüm dünyada 757 milyon dolar gişe hasılatı elde etmeyi başarmıştı. Stüdyonun başarıya ulaşan ekibi koruyarak aynı başarıyı tekrarlamayı istemesini doğal bir tercih olarak nitelemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER