EğlenceTeknoloji

Dead Cells’in Android versiyonunun yayın tarihi belli oldu

dead cells android
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iOS‘in en sevilen oyunlarından biri olan Dead Cells, yakında Android kullanıcılarıyla da buluşacak. Oyunun merakla beklenen yayın tarihi sonunda belli oldu. Ancak açıklanan yayın tarihinin bir tür “sürpriz etkisi” oluşturduğunu da söylemek gerekiyor.

Dead Cells’in yayıncısı Playdigious, daha önce oyunun Android versiyonunun yılın üçüncü çeyreğinde yani temmuz, ağustos veya eylül aylarından birinde yayınlanacağını duyurmuştu. Ancak son açıklamada oyunun 3 Haziran itibarıyla Google Play’de yerini alacağı belirtildi.

Bazı oyunların yayın tarihi ertelenirken Dead Cells’in Android’e gelişinin öne çekilmesinin güzel bir sürpriz olduğu söylenebilir.

Oyunun Android versiyonunun geliştirildiği geçtiğimiz yıl mayıs ayında yapımcı Motion Twin tarafından duyurulmuştu. Dead Cells’in iOS versiyonunda bulunan kontrolleri değiştirme, harici kontrol cihazı desteği ve otomatik vuruş modu gibi mobil cihaz dostu özellikler Android’de de mevcut olacak.

Dead Cells Android versiyonu için ön kayıt yaptıranlar, ilk hafta boyunca oyuna yüzde 10 indirimli şekilde erişebilecek. Oyun, normal şartlar altında 9.99 dolar karşılığında satılacak. Dead Cells’in iOS versiyonunun da ilk kez indirime girdiğini ve önümüzdeki 7 gün boyunca 39,99 TL karşılığında satın alınabileceğini belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER