Eğlence

DC çevrimiçi içerik servisini 15 Eylül’de faaliyete geçirecek

dc
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

dcDC çevrimiçi video içerik servisinin açılışıyla ilgili duyurusunu YouTube kanalı üzerinden gerçekleştirdiği bir canlı yayınla yaptı. Söz konusu yayında servise ilişkin pek çok detay da paylaşıldı. 15 Eylül’de faaliyete geçecek DC’nin çevrimiçi içerik servisinin ilk orijinal programı Titans olacak. Titans’ın ilk bölümü 3 Ekim’de New York Comic Con sırasında gösterilecek. Ardından 12 Ekim itibarıyla servis üzerinden bu bölüm izlenebilecek.

Çevrimiçi içerik platformu, DC imzalı her şeyin bulunabileceği bir adres olarak işleyecek. Servis üzerinden dizi, film ve çizgi romanlara erişilebilecek. Warner Bros. tarafından duyurusu geçtiğimiz yıl yapılan serviste orijinal canlı ve animasyon dizilerinin yanı sıra günlük bir haber programı da yayınlanacak. Buna ek olarak, klasik programlara da servis üzerinden erişilebilecek.

Duyurunun yapıldığı yayında konuşan DC’nin operasyon şefi Jim Lee hem Titans’a ait bazı görüntüleri paylaştı hem de Titans’ın “Doom Patrol” isimli başka bir programı daha doğurabileceğini belirtti.

DC çevrimiçi içerik servisi için abonelerden aylık 7.99 dolar ücret alacak. 74.99 dolar karşılığında ise servise 15 ay boyunca abone olunabilecek. Şirket ilk üç ay için kullanıcılardan ücret almayacak.

İLGİLİ HABERLER