Eğlence

Daredevil üçüncü sezonuyla birlikte final yapacak

daredevil

Netflix ve Marvel arasındaki işbirliğinin parçalarından biri olan Daredevil, üçüncü sezonuyla birlikte final yapacak. Netflix, söz konusu kararı yayınladığı bir basın açıklamasıyla duyurdu.

Netflix’ten yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Dizinin en yeni ve son sezonu için inanılmaz derecede gururluyuz. Final kararı dizinin hayranları için üzüntü verici olsa da, bu defteri en yüksek seviyede kapatmanın en iyi karar olduğuna inanıyoruz. Dizinin baş senaristi Erik Oleson‘a, yazarlara, muhteşem set ekibine, başta Daredevil’i canlandıran Charlie Cox olmak üzere tüm oyunculara ve diziyi yıllar boyunca destekleyen hayranlara teşekkür ediyoruz.”

Netflix’ten yapılan açıklamada dizinin üç sezonunun platform üzerinden izlenmeye devam edilebileceği belirtilirken, Daredevil’in Marvel’ın gelecek projelerinde yaşamaya devam edeceği de belirtildi.

Daredevil, Netflix ve Marvel’ın sona eren üçüncü ortak projesi oldu. Iron Fist ve Luke Cage de kısa bir süre önce sona erdirilmişti. Taraflar arasındaki işbirliğinin diğer ürünleri olan Jessica Jones ve The Punisher içinse şu an için bir final kararı alınmış değil. Marvel’ın sahibi olan Disney, Disney+ adında bir çevrimiçi içerik platformu kurmaya hazırlanıyor. Bu nedenle de Marvel ve Netflix arasındaki işbirliği yavaş yavaş sonlandırılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER