Eğlence

Yeni Daredevil dizisi Disney+’ta izleyicilerle buluşacak

daredevil disney plus

Daredevil Disney Plus ile yeniden ekranlara dönüyor. Marvel’dan Comic-Con 2022’de yapılan açıklamada, yeni canlı Daredevil dizisinin Disney+‘ta izleyicilerle buluşacağı doğrulandı.

Dizinin tam adı “Daredevil: Born Again” olacak. Başrollerde yine Daredevil olarak Charlie Cox’u ve Kingpin olarak da Vincent D’Onofrio’yu göreceğiz. Dizinin 2024’ün ilkbaharda Disney+ ekranlarına gelmesi planlanıyor.

Cox ve D’Onforio orijinal Daredevil dizisindeki rollerini devam ettirmiş olacak. Bu dizi Marvel ve Netflix iş birliğiyle hazırlanmıştı. Ancak geçtiğimiz aylarda Netflix’teki tüm Marvel dizileri, Jessica Jones ve Luke Cage de dahil olmak üzere, Disney+’a geçiş için Netflix’in katalogundan çıkarılmıştı.

D’Onforio’nun canlandırdığı Kingpin karakteri şimdiden Disney+’ta yayınlanan başka bir Marvel diziside boy gösterdi. Kingpin’i Hawkeye dizisinde görmek mümkün olmuştu.

Daredevil Disney Plus abonelerini bekleyen tek Marvel dizisi değil. Bu diziden önce She-Hulk dizisi izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni fragmanı yayınlanan dizi, 17 Ağustos’ta izleyicilerle buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER