Eğlence

Daniel Craig bir kez daha James Bond olarak izleyicilerin karşısına çıkacak

daniel craig james bondDaniel Craig James Bond rolüyle bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkacağını doğruladı. İngiliz oyunucunun serideki geleceğine ilişkin dedikodu ve spekülasyonlar uzun bir süredir etrafta dolaşıyordu.

Stephen Colbert’in sunduğu The Late Show’a katılan ünlü oyuncu, daha önce James Bond rolündeki geleceği konusunda ketum bir tavır takınmayı tercih ediyordu. Bugüne kadar ketum davrandığını dile getirmekten çekinmeyen Craig, “Eğer gerçeği söyleyeceksem bunu sana söylemeliyim” diyerek Colbert’i onore etti. Craig, Colbert’in “Seni tekrar James Bond olarak görecek miyiz?” sorusuna “Evet” yanıtını verdi. Ünlü oyuncunun bu cevabı stüdyodaki katılımcılardan büyük alkış aldı.

Craig’in James Bond’u oynamak konusunda fikrinin değiştiğini anlamak pek zor değil. İngiliz oyuncu, 2015’te James Bond’u yeniden oynamayı isteyip istemediğine ilişkin bir soruya şu yanıtı vermişti: “Şimdi mi? Bileklerimi kesmeyi tercih ederim. Hayır, şimdi değil. Hiç değil. Böyle iyi. Şu anda Bond’u aştım. Tamamız. Tek yapmak istediğim yoluma devam etmek.”

Daniel Craig James Bond serisinde beşinci defa boy gösterecek

İngiliz aktör, beşinci defa James Bond olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Craig daha önce Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall ve Spectre’de boy göstermişti. James Bond serisinin 25. filmi olacak yeni filmin 2019’un kasım ayında vizyona girmesi planlanıyor.

İLGİLİ HABERLER