Teknoloji

Dahili hafızalı Sony Bluetooth Walkman su altında çalışabiliyor

sony-bluetooth-walkman-nwz-ws615-040914

Sony’nin IFA’da tanıttığı yeni aksesuarlardan biri olan Sony Bluetooth Walkman NWZ-WS615 kapsamlı bir kulaklık gibi görünüyor. Sahip olduğu dahili belleği sayesinde bağımsız bir MP3 oynatıcı gibi kullanılabilen bu cihaz aynı zamanda mobil cihaza bağlanabilen bir Bluetooth kulaklık işlevini de görüyor.

Cihazın 16 GB kapasiteli dahili hafızasını dilediğiniz şarkıyla doldurarak hareket hâlindeyken müzik keyfinizi rahatlıkla sürdürebilirsiniz. Suya dayanıklı gövdesi ve kutusundan çıkan yüzmeye özel kulaklık topuzları sayesinde yüzerken bile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca suya dayanıklı bir Sony telefonu sayesinde su kenarında da işlevini rahatlıkla yerine getirmeye devam edecektir.

Sony Bluetooth Walkman Bluetooth 4.0 üzerinden mobil cihaza bağlanabiliyor ve müziği aptX kalitesinde yayıyor. Dahili mikrofonu sayesinde telefonu elinize almadan gelen çağrıları yanıtlamanız da mümkün. Dahili NFC desteği sayesinde mobil cihaza bağlanması da birkaç saniye içinde gerçekleşiyor.

Sony’nin söylediğine göre Bluetooth Walkman NWZ-WS615 tek bir şarjla 8 saate kadar yereldeki şarkıları oynatma veya Bluetooth üzerinden 4 saate kadar mobil cihaz üzerinden müzik dinleme imkanı sunuyor. Şarj işlemi 1.5 saat sürüyor, anca hızlı şarj özelliği de mevcut. Üç dakikalık şarj ile 60 dakikalık müzik dinleme keyfi sağlanabiliyor.

Sony Bluetooth Walkman’in Remote Commander aksesuarı kulaklığı kontrol etmek için kullanılabiliyor. Yüzük tarzındaki tasarımı kullanıcıların gelen çağrıları doğrudan kulaklık üzerinden cevaplamalarına izin veriyor.

Sony Bluetooth Walkman ekim ayından itibaren satışa sunulmaya başlanacak.

İLGİLİ HABERLER