Teknoloji

Daha ince ve hafif LG Optimus 3D 2 Mobil Dünya Kongresi’nde bekleniyor

LG Optimus 3D 2 olarak anılan modelin yeni bir fotoğrafı daha ortaya çıktı. Bu yeni ürünün selefi Optimus 3D’ye göre en büyük farkı muhtemelen 2.1 mm daha ince ve 20 gr. daha hafif olacak olması.

Optimus 3D 2’nin ekranının altında herhangi bir kapasitif tuş yokmuş gibi görünüyor. Ancak kullanıcı arayüzünde Ice Cream Sandwich’e özel navigasyon tuşlarının yer almaması ve telefonun beyaz renginin tuşların görünmesine engel olma ihtimâli kapasitif tuşların varlığını hemen elememizi engelliyor. Ancak ortaya çıkan bu fotoğrafın ara taslak niteliğinde bir ürüne ait olması da muhtemel.

ETNews’in haberine göre bu telefon gözlük kullanımı gerektirmeyen 3D IPS ekran, HDMI, DLNA desteği gibi özellikler barındıracak. Daha önce çıkan dedikodular da telefonun 4.3 inç WVGA ekran, çift 5 megapiksel kamera, 1.2 GHz çift çekirdekli işlemci, 8 GB dahili bellek ve özelleştirilmiş bir kullanıcı arayüzüyle gelen Gingerbread sürümüne sahip olacağı şeklindeydi. Telefonun bu ay sonunda Barselona’da resmiyet kazanması bekleniyor.

İlgili – ETNews
İlgili – OLED-Display

İLGİLİ HABERLER