Eğlence

Daft Punk 1997’de verdiği konseri Twitch’te yayınladı

daft punk

Popüler elektronik müzik ikilisi Daft Punk geçtiğimiz yıl dağılmıştı. Ancak ikili geçtiğimiz gün internete sürpriz bir geri dönüş yaptı ve 1997’de verdikleri bir konseri Twitch’te yayınladı. Konseri yayınlandıktan sonra izlemek mümkün olmayacak. Konserde ikili kendileriyle özdeşleşen kaskları olmadan boy göstermişti.

Yayınlanan konser, Guy-Manuel de Homem-Christo ve Thomas Bangalter’in yani Daft Punk’ın 1997 tarihli Homework albümünün çıkışından kısa bir süre önce Los Angeles’taki bir kulüpte gerçekleşti. Homework’ün çıkışının 25. yılını kutlayan grup, albümün 25. yıl özel versiyonunu çevrimiçi müzik platformlarında dinleyicilerle buluşturdu.

Daft Punk’ın bu hamlesinin devamının gelip gelmeyeceği belirsizliğini koruyor. İkilinin Facebook, YouTube, Instagram ve Twitter hesapları uzun süredir hareketsiz durumdaydı. Twitch’te yayınlanan konserin duyurularıyla birlikte bu mecralar da hareketlenmiş durumda.

Daft Punk için ufukta bir geri dönüşün olup olmadığını söylemek mümkün değil. Mevcut işaretler bunun için yeterli görünmüyor. Ancak Daft Punk’ın eski içeriklerini daha aktif şekilde paylaşması bile ikiliyi özleyenleri sevindirecektir.

İLGİLİ HABERLER