EğlenceUlaşım

Cybertruck Geleceğe Dönüş filminin efsane sahnesinde – Video

tesla cybertruck

Geleceğe Dönüş üçlemesinin unutulmaz sahnelerinden bir tanesi de Marty McFly ve Dr. Emmett Brown’ın zaman makinesini ilk kez denedikleri andır. Bu sahne, simgesel zaman makinesi DeLorean yerine Tesla Cybertruck ile yeniden canlandırıldı.

Toronto merkezli bir şirket olan Fort York VFX‘ten bir ekip 52 saniyelik bir video hazırladı. Bu videoda Doktor Brown’ın yaptığı zaman makinesini ilk kez test ettiği sahne yeniden canlandırılıyor. Filmin orijinalinde Doktor bir DeLorean kullanıyor, ancak hazırlanan videoda Elon Musk’ın popüler kamyoneti kullanılıyor.

Marty’nin zaman makinesinin içindeyken Libyalı teröristlerce kovalanması ve saatte 140 kilometre hıza ulaşarak 1955’e gitmesinden hemen önceki sahneyi farklı bir yorumla görüyoruz.

Kusursuz biçimde hazırlanmış videoda her türlü detaya dikkat çekilmiş. Marty ve Doktor ön planda dururken arabanın onlara doğru gelmesi de düzgün biçimde gösteriliyor. Ayrıca zaman makinesi gittikten sonra yere düşen plakadaki “LOL GAS” yazısıyla Cybertruck’ın elektrikli bir araç olduğuna da vurgu yapılıyor, benzinle dalga geçiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER