EğlenceTeknoloji

Cyberpunk 2077 yıl bitmeden yeni nesil konsollara gelecek

cyberpunk 2077 update 2.0
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

CD Projekt Red, popüler oyunları Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3: Wild Hunt’ın yeni nesil konsollar için hazırlanan versiyonlarının 2021 bitmeden yayınlanmasının hedeflendiğini açıkladı. Güncellemelerin yolda olduğunu daha önce açıklayan şirket, şimdiye kadar kesin bir tarih vermemişti.

PlayStation 5 ve Xbox Series X/S versiyonlarının Cyberpunk 2077’ye fiyaskoya dönüşen çıkışını telafi etme imkanı sağlayacağı söylenebilir. Yeni nesil konsollar sayesinde oyun çıkış döneminde kaybettiği oyuncuların bir kısmını yeniden kazanabilir.

PlayStation 5 ve Xbox Series X/S sahipleri Cyberpunk 2077’yi şimdiye kadar geçmişe yönelik uyumluluk özelliği sayesinde deneyimleyebilmişti. PS4 ve Xbox One sahipleri oyunu çalıştırmakta sıkıntı yaşasa da, yeni nesil konsolların performans sorunlarının üstesinden gelebileceği düşünülüyor.

Uzun süredir beklenen Cyberpunk 2077’nin çıkışında işler CD Projekt Red için istediği gibi gitmemişti. Hatalar ve kötü performans nedeniyle oyuncuları hayal kırıklığına uğratan oyun, PlayStation Store’dan da kaldırılmış ve sadece kısa süre önce bir uyarı mesajı eşliğinde geri dönebilmişti.

Cyberpunk 2077 ile birlikte yeni nesil konsol versiyonu çıkacak bir diğer oyun ise The Witcher 3 olacak. Çıkışının üzerinden uzun yıllar geçen oyunun yeni nesil konsol versiyonu, hem sadık hayranları hem de oyunu şimdiye kadar denememiş olanları cezbedebilir. CD Projekt Red, oyun için Netflix’in The Witcher dizisinden ilham alan ekstra indirilebilir içerikler de hazırlıyor.

İLGİLİ HABERLER