Eğlence

Cyberpunk 2077 yeni nesil güncellemesi için iyi haber

cyberpunk 2077 update 2.0

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin yeni nesil konsollar için hazırlanan versiyonu 2022’nin ilk çeyreğinde dağıtıma çıkacak. Normal şartlar altında 2021’in sonlarında dağıtıma çıkması beklenen Cyberpunk 2077 güncellemesi, bir süre önce 2022’nin ilk çeyreğine ertelenmişti.

Yeni nesil güncellemesini duyuran CD Projekt Red, oyunculara bir müjde daha verdi. Şirket, oyunun PlayStation 4 veya Xbox One versiyonlarını satın alanların yeni nesil güncellemesine ücretsiz olarak erişebileceğini belirtti.

Cyberpunk 2077’yi yeni nesil konsollarda geriye dönük uyumluluk özelliği sayesinde zaten mümkündü. Bu da oyunun konsol versiyonuna sahip herkesin yeni nesil güncellemesine ücret ödemeden erişebileceği anlamına geliyor.

Cyberpunk 2077 hâlihazırda Xbox’ın oyun mağazasında indirimli olarak satılıyor. Oyunun PlayStation versiyonundaki indirim ise sona ermiş durumda. Xbox Series X ve S sahipleri için yeni nesil güncellemesinden önce oyuna görece daha uygun bir fiyat karşılığında erişmenin güzel bir fırsat olduğu söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER