EğlenceTeknoloji

Beklenen oyun Cyberpunk 2077’nin yayın tarihi ve saati belli oldu

cyberpunk 2077 güncelleme playstation

Uzun zamandır beklenen Cyberpunk 2077‘nin 10 Aralık’taki çıkışına az bir zaman kaldı. Oyunun çıkışı ise yaşanılan ülkeye veya oynanan platforma bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Oyunun geliştiricisi CD Projekt Red, yayınladığı bir haritayla dünyanın farklı bölgelerinde yaşayanların oyunla ne zaman tanışacağına dair bilgileri paylaştı.

Perşembe günü yayınlanan tweet ile CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin nerede, hangi gün, saat kaçta yayınlanacağı bilgilerini paylaştı. Paylaşılan harita PC ve Stadia sürümlerini ilgilendiriyor. Türkiye’de Stadia aktif olmadığı için PC sürümünü dikkate alacağız. Haritada İstanbul için yayın zamanı olarak 10 Aralık Perşembe gece saat 03.00 veriliyor.

Ayrıca CD Projekt Red, önümüzdeki haftaki lansman öncesinde Cyberpunk 2077’yi ne zaman önceden yüklemeye başlayabileceğinizi de ayrıntılı olarak açıkladı. PC’de oyunu 7 Aralık Pazartesi’den itibaren önceden yükleyebilirsiniz. Ön yüklemeler GOG’da TSİ 14.00’de ve Steam’de ve Epic Games Store’da TSİ 19.00’da başlıyor. Xbox One ve Xbox Serisi konsollarında da, oyunu önceden yükleyebilirsiniz. PlayStation 4 ve PlayStation 5’te ön yüklemeler “çıkış tarihinden iki gün önce” başlıyor.

Oyun birçok kez ertelendiğinden, Cyberpunk 2077‘yi bekleyen insanlar için bekleyiş epey uzun sürdü. Çıkış zamanlamasına ilişkin ayrıntılar, oyunun artık oyuncuların elinde olacağını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER