Eğlence

Yeni büyük Cyberpunk 2077 güncellemesinin çıkış tarihi açıklandı

cyberpunk 2077 update 2.0

Cyberpunk 2077 oyuncularının merakla beklediği haber sonunda geldi. CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 Update 2.0’ın 21 Eylül’de yayınlanacağını açıkladı. Yeni güncellemeyle oyuna bazı önemli eklemeler yapılacak. Bunlar arasında yeniden tasarlanmış ayrıcalık ve yetenek ağaçları, taşıtlı dövüşler ve araba kovalamacaları ve “yenilenmiş” polis sistemi bulunuyor.

Yeni ayrıcalık ve yetenek ağaçları oyun üzerinde büyük bir etkiye sahip olacak gibi görünüyor. CD Projekt Red tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Bu yeni sistemle ilgili vizyonumuz, oyuncuların seçebileceği daha az ama çok daha etkili ayrıcalıklara sahip olmaktı. Hasarınızda çok sayıda düşük yüzdeli artış elde etmek yerine, artık oyun şeklinizi değiştiren tamamen farklı yeteneklerin kilidini açmak için birçok fırsata sahip olacaksınız.”

CD Projekt Red geliştiricileri bir yayında “Hack-&-Slash Netrunner” ve “Bullet-Time Ninja” gibi beğendikleri bazı sürümleri paylaştı. Oyuncular diledikleri takdirde tarayıcı üzerinden erişilebilen sürüm planlayıcısı üzerinden kendi deneyimlerini de şekillendirebilecek.

Cyberpunk 2077 Update 2.0 yeni nesil konsollar ve PC’lere geliyor

Güncelleme PlayStation 5, Xbox Series X / S ve PC’lerde oyuncularla buluşacak. Oyununun çıkış döneminde eski nesil konsollarda yaşanan sıkıntıları düşününce bunun mantıklı bir karar olduğu söylenebilir.

Cyberpunk 2077 Update 2.0’dan 5 gün sonra, yani 26 Eylül’de, oyun için hazırlanan büyük genişleme paketi Phantom Liberty dağıtıma çıkacak. Bu paketin yıldızı ünlü oyuncu Idris Elba olacak.

İLGİLİ HABERLER