EğlenceManşetler

Cyberpunk 2077 önümüzdeki hafta sonu yeni nesil konsollarda ücretsiz denenebilecek

cyberpunk 2077 pc

Night City, birkaç saatliğine bile olsa, yeni sakinlerini arıyor. Cyberpunk 2077, önümüzdeki hafta sonu PlayStation 5 ve Xbox Series X/S sahipleri tarafından ücretsiz olarak denenebilecek.

Ücretsiz deneme süresi 28 Mart’ta Türkiye saatiyle 18.00’da başlayacak ve 1 Nisan’da Türkiye saatiyle 09.59’da sona erecek. PlayStation Plus Premium üyeleri aynı zamanda ana oyunun beş saatlik deneme sürümüne de erişebilecek. Ancak CD Projekt Red, deneme etkinliğine katılmak için herhangi bir aboneliğe gerek olmadığını açıkladı.

Verimli bir oyuncuysanız, ilk perdenin sonuna doğru önemli soygun görevini tamamlamanız için beş saatlik oyun süresi yeterli olabilir. Hikaye buradan itibaren gerçek anlamda ivme kazanıyor ve bu da oyunun tamamını satın almak için ikna edici olabilir.

Cyberpunk 2077 çıkış faciasının izlerini sildi

Cyberpunk 2077’de “felaket” olarak tanımlanabilecek bir çıkış dönemi yaşamıştı. Bu dönemde Sony, PlayStation Store’dan oyunu kaldırmış ve oyunu satın alanlara paralarını iade etmeyi önermişti. Bu dönemin izlerini silen oyun, güncellemeler ve genişleme paketiyle oyuncularına yenilenmiş bir deneyim yaşatmaya devam ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER