EğlenceTeknoloji

Cyberpunk 2077 PlayStation Store’a geri döndü

cyberpunk 2077 güncelleme playstation
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Cyberpunk 2077, geçtiğimiz yılın sonlarında Sony tarafından PlayStation Store’dan kaldırılmıştı. Şirket, bu kararı oyunun PlayStation 4 versiyonunun hatalar nedeniyle iyi çalışmaması nedeniyle almıştı.

Sony dileyenlere oyun için ödedikleri parayı da iade etmişti. Ancak şirket uzun süre boyunca Cyberpunk 2077’nin PlayStation Store’a ne zaman geri döneceği konusunda bilgi vermemişti.

Aylar boyunca oyundaki hataları düzelten geliştirici CD Projekt Red, sonunda Cyberpunk 2077’nin yeniden mağazaya girmesini sağladı. Cyberpunk 2077 henüz hatalarından tam olarak arınmasa da, yapılan çalışmalar en azından belli bir seviyeye ulaşılmasını sağlamış gibi görünüyor.

Sony de PlayStation UK Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Cyberpunk 2077’nin PlayStation Store’a dönüşünü duyurdu. PlayStation 4 versiyonu üzerindeki çalışmaların sürdüğünü belirten Sony, en iyi deneyim için PlayStation 5 ve PlayStation 4 Pro’yu işaret etti. Cyberpunk 2077 oyuncularının bu sefer PlayStation üzerinde iyi bir deneyim yaşayıp yaşamayacağı zamanla anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER