EğlenceManşetler

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty güncellemesinin çıkış tarihi belli oldu

cyberpunk 2077: phantom liberty

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty genişleme paketinin duyurusu daha önce yapılmıştı. Güncellemenin detayları Xbox Games Showcase etkinliğinde paylaşıldı. Keanu Reeves’in de boy gösterdiği etkinlikte Phantom Liberty’nin resmi fragmanı yayınlandı ve çıkış tarihi açıklandı.

Reeves bu güncelleme paketinde de Johnny Silverhand rolüyle karşımıza çıkacak. Phantom Liberty’nin kadrosunda bir diğer ünlü Hollywood yıldızı Idris Elba da yer alıyor. Phantom Liberty’de Johnny ve V, “tehlikeli bir casus görevi”ne girişecek. Elba da bir gizli ajan olarak oyuna dahil olacak.

Genişleme paketi oyuncuları Night City’nin yeni bölgelerinden Dogtown’a götürecek. Burada oyunculardan ABD Başkanı’nı kurtarmaları istenecek. Keanu Reeves, güncelleme için “Büyük bir genişleme geliyor. Ani değişiklikler, sırlar ve yapacak çok şey var.”

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty PS4 ve Xbox One’a gelmeyecek

Fragmanda duyulan yeni bir karakter, “V’nin tepesindeki bombanın farkındayız” derken, oyunun kahramanının hayatını kurtarabileceklerini de belirtiyor. Görünüşe göre, kurtuluşun bedeli ABD Başkanı’nı kurtarmak olacak.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty güncellemesi, oyunun hikayesini ilgi çekici bir şekilde ileriye taşıyacak gibi görünüyor. Güncelleme 26 Eylül’de dağıtıma çıkacak. Ancak PS4 ve Xbox One sahipleri bu güncellemeyi yükleyemeyecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER