Eğlence

Cyberpunk 2077’ye DLSS 3.5 desteği geliyor

cyberpunk 2077 update 2.0

Cyberpunk 2077’nin merakla beklenen 2.0 güncellemesi bugün itibarıyla dağıtıma çıkıyor. Güncelleme DLSS 3.5 de dahil olmak üzere çok sayıda yeniliği beraberinde getiriyor. DLSS 3.5, ışın izleme kalitesini daha da artıran yeni bir yapay zeka destekli Işın Yapılandırma ile oyunlarınızı daha da güzel, sürükleyici ve gerçekçi kılıyor.

Uygulamalarda, ışın izlemeli ön izlemeler ve görünüm alanları büyük ölçüde geliştirilerek içerik oluşturucuların zaman alan render işlemlerinden önce nihai sonucu daha iyi görselleştirmesi sağlanıyor. DLSS 3.5, tüm GeForce RTX ve Nvidia RTX kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. 

Lies of P, Party Animals, Warhaven ve Witchfire bu hafta DLSS desteğiyle ilk gün piyasaya sürülüyor, ve oyuncular DLSS 3 ile hızlandırılmış olan The First Descendant oyununun açık beta sürümünü deneyebiliyor. Nvidia her oyunda, GeForce RTX kullanıcılarına mükemmel bir oyun deneyimini vaat ediyor. 

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty de DLSS 3.5 ile gelecek

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty de 26 Eylül’de oyuncularla buluşacak. Cyberpunk 2077 için yeni bir casus-gerilim macera deneyimi sunan Phantom Liberty, ışın izleme ve DLSS 3.5 ile Işın Yapılandırma ile piyasaya sürülecek. 

CD Projekt Red Sanat Başkan Yardımcısı, Global Sanat Direktörü Jakub Knapik, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Oyuncular DLSS 3.5’in yapay zeka işleme gücüyle desteklenen akıllı teknolojisi sayesinde, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty’nin en yeni konumu Dogtown’ı daha keskin görüntüler, daha doğru aydınlatma ve mümkün olan en yüksek kare hızlarıyla en iyi şekilde deneyimleyebilecek.”

İLGİLİ HABERLER