Eğlence

CD Projekt Red yeni Cyberpunk 2077 ve The Witcher oyunları hazırlıyor

cyberpunk 2077 güncelleme playstation
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Popüler oyunların geliştiricisi CD Projekt Red, şu sıralarda düşünülenden daha yoğun bir dönemden geçiyor. Uzun vadeli bir yol haritası paylaşan stüdyo, planları konusunda da bilgi verdi. Bu projeler arasında başı çeken “Orion” kod adıyla hazırlanan Cyberpunk 2077’nin devam oyunu oluyor. Boston ve Vancouver’daki ekiplerin üstünde çalıştığı Orion’un Cyberpunk’ın potansiyelini daha ileriye götürebileceği belirtiliyor.

Unreal Engine 5 tabanlı yeni The Witcher oyunu üstünde çalışıldığı zaten biliniyordu. Bu oyun yeni bir üçlemenin de başlangıcı olacak. Söz konusu üçlemenin sonunu görmek için çok uzun süre beklemek gerekmeyebilir. CD Projekt Red, altı yıl içinde bu üç oyunun tamamını oyuncularla buluşturmayı planlıyor. “Polaris” kod adlı ilk oyunun ise diğer iki oyunun teknolojik temelini oluşturacağı belirtildi.

CD Projekt Red, The Witcher evreninden başka oyunlar da hazırlıyor. Bunlardan biri “Sirius” kod adlı oyun olacak. Tek kişilik ve çok oyunculu deneyimler sunacak olan Sirius, daha geniş bir kitleye hitap edecek. “Canis Majoris” isimli oyun ise The Witcher evreninde tam teşekküllü bir deneyim yaşatacak. Bu oyun Unreal Engine 5 ile başka bir geliştirici tarafından hazırlanacak.

CD Projekt Red sonsuza kadar Cyberpunk 2077 ve The Witcher oyunları çıkarmakla yetinmeyecek. Şirket “Hadar” kod adıyla tamamen yeni bir evrende geçen bir oyun hazırlıyor. Konsept çalışmaları 2021’de başlayan Hadar’ın oyuncularla buluşması için daha uzun bir süre boyunca beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER