Teknoloji

CyanogenMod’un yeni galeri uygulaması GalleryNext beta olarak indirilebilir

CyanogenMod’un düzgün bir fotoğraf galerisi uygulamasına sahip olmadığını düşünenler arasında CyanogenMod ekibinin kendisi de olmalı ki, bu büyük eksikliğe el atılmış.

cyanogenmod-gallerynext-150114-1

Google+ üzerinden bir paylaşımda bulunan özelleştirilmiş ROM üreticisi mevcut galeri uygulamasının eksikliklerinden bahsetmekle kalmadı, aynı zamanda bunun yerini alacak ve GalleryNext adını taşıyan yeni bir galeri uygulamasını da duyurdu.

GalleryNext uygulaması varsayılan galeri uygulaması olarak çalışmanın yanı sıra Flickr, Picasa, Facebook ve Dropbox desteğini de bünyesinde barındırıyor. CM gelecekte bu uygulamaya Android KitKat arayüzü tarzında bir yenilme yapmayı da planlıyor.

Ne var ki, uygulamayı ilk deneyenler bazı hatalar içerdiğini söylüyor. Aslında uygulama henüz beta aşamasında olduğu için bu durum çok da şaşırtıcı gelmiyor.

cyanogenmod-gallerynext-150114-2

Eğer Android telefonunuzda CyanogenMod ROM’u çalışıyorsa ve yeni nesil galeri uygulamasını şimdiden denemek istiyorsanız, Google+ sayfasına katılarak beta programına dahil olabilirsiniz. Daha sonra uygulamayı da Google Play üzerinden indirebilirsiniz.

İlgili >> Google+ (CyanogenMod)

İLGİLİ HABERLER