CyanogenMod’un düzgün bir fotoğraf galerisi uygulamasına sahip olmadığını düşünenler arasında CyanogenMod ekibinin kendisi de olmalı ki, bu büyük eksikliğe el atılmış.
Google+ üzerinden bir paylaşımda bulunan özelleştirilmiş ROM üreticisi mevcut galeri uygulamasının eksikliklerinden bahsetmekle kalmadı, aynı zamanda bunun yerini alacak ve GalleryNext adını taşıyan yeni bir galeri uygulamasını da duyurdu.
GalleryNext uygulaması varsayılan galeri uygulaması olarak çalışmanın yanı sıra Flickr, Picasa, Facebook ve Dropbox desteğini de bünyesinde barındırıyor. CM gelecekte bu uygulamaya Android KitKat arayüzü tarzında bir yenilme yapmayı da planlıyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

WhatsApp artık kimlerin çevrim içi olduğunu tek bir listede gösterecek

Xbox’ın yeni PC uygulaması erken incelemede büyük oyun kütüphanesini daha hızlı açıyor

Honor’un yeni oyun telefonu ve tableti dahili soğutma fanıyla geliyor

Yeni iPad mini fiyatıyla iPad Air’i bile geride bırakabilir

Silikon Vadisi Trump’ın yapay zekâ için seçtiği yeni ismi benimsemeye başladı
Ne var ki, uygulamayı ilk deneyenler bazı hatalar içerdiğini söylüyor. Aslında uygulama henüz beta aşamasında olduğu için bu durum çok da şaşırtıcı gelmiyor.
Günün Öne Çıkan Fırsatları





REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.
Eğer Android telefonunuzda CyanogenMod ROM’u çalışıyorsa ve yeni nesil galeri uygulamasını şimdiden denemek istiyorsanız, Google+ sayfasına katılarak beta programına dahil olabilirsiniz. Daha sonra uygulamayı da Google Play üzerinden indirebilirsiniz.
İlgili >> Google+ (CyanogenMod)




