Eğlence

Cut the Rope 2 yıl sonunda geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Tüm zamanların en başarılı mobil oyunlarından biri olan Cut The Rope, yıl sonunda yayınlanacak yeni oyunuyla eğlenceyi devam ettirmeyi amaçlıyor. Cut the Rope’un yapımcısı ZeptoLab’den yapılan açıklamada tamamen yenilenen oyunla birlikte Om Nom’un evreninin yeniden hayal edileceği belirtildi.

cut-the-rope-270913

Ana oyun deneyiminde değişiklikler getirecek yeni oyunla birlikte daha önce görülmemiş karakterler, interaktif bir ortam ve yeni bir senaryo kullanılacak. Seviyeler yine fizik temelli olacak, ancak Om Nom ve arkadaşlarının bir şekerin mi yoksa başka bir şeyin mi peşinde koşacağı henüz bilinmiyor.

ZeptoLab CEO’su Misha Lyalin eğlencenin bilimini inceleme misyonuna bağlı kalmaya devam ettiklerini belirtirken, bunun kullanıcıların sevdikleri deneyimi geliştirme anlamına geldiğini ifade etti. Lyalin Cut the Rope 2’nin muhteşem grafikleri, oyun deneyimi ve yeni karakterleriyle Cut the Rope hayranlarının seveceği yeni bir deneyim olduğunu sözlerine ekledi.

Orijinal Cut the Rope’un indirme sayısı 400 milyonu aşarken, ZeptoLab 2013’ün ilk yarısı itibarıyla oyunun 60 milyon aktif kullanıcısı olduğunu açıkladı. Cut the Rope: Experiments ve Cut the Rope: Time Travel gibi oyunlar yayınlansa da, Cut the Rope 2 serinin asıl devam oyunu olma niteliğini taşıyacak.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER