EğlenceManşetler

Electronic Arts Crysis 3’ü duyurdu, 2013’ün ilkbaharında geliyor – Galeri

crysis3_01EA ve Crytek, popüler Crysis oyununun yeni versiyonunu duyurdu. Crysis 3’te de Prophet’in hikayesi devam ediyor. New York’a geri dönen kahraman şehrin Cell Corporation tarafından inşa edilmiş Nanodome adlı bir tabaka tarafından kaplandığını keşfediyor. Oyun, daha duyurulmadan birkaç gün önce 3.4 numaralı yeni versiyonu tanıtılan CryENGINE ile destekleniyor.

Crysis 3’te New York şehri orman gibi bir yere dönüşüyor. Oyuncular şehrin ağaçlar, bataklıklar ve nehirler tarafından işgal edildiğine tanık olacak. Şehir Yedi Harikalar olarak adlandırılan yedi bölgeye bölünüyor ve her bir bölüm farklı bir çevreye ve temaya sahip. Crytek CEO’su Cevat Yerli, en yeni CryENGINE teknolojisinin kullanılması sayesinde bu yedi farklı temanın göz alıcı ve etkileyici bir deneyim eşliğinde oyunculara sunulduğunun altını çizdi.

Oyun 2047 yılında geçiyor ve Prophet Cell Corporation’ı devirmenin, aynı zamanda Nanodome’un arkasındaki gerçeği keşfetmenin savaşını veriyor. Cell Corporation bu kubbenin vatandaşların korunması için yapıldığını söylese de, esas amaçları mümkün olduğu kadar daha fazla alanı ve teknolojiyi kontrol altında tutmak. Prophet’in yanında bu savaşı sırasında kompozit yay,  yeni bir Nanosuit giysi ve ayrıca kendisine savaşında yardımcı olacak uzaylı teknolojisi ve silahları bulunuyor.

Crysis 2013 ilkbaharında PC, Xbox 360 ve PlayStation 3’e özel sürümleriyle çıkmış olacak, belirlenen yurtdışı satış fiyatı 59.99$. Oyun şimdiden ön siparişe çıkmış durumda. Şimdiden sipariş verenler Hunter Edition paketi dahilinde özel imza yayına ve çoklu oyun modunda XP Boost özelliğine sahip olacak. Ayrıca oyuncular ek güçlere ve özelliklere sahip olan özel Hunter Nanosuit modülü de sunulan güzellikler arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra Stalker Pack, Overkill Pack ve Predator Pack olmak üzere üç ek paket de mevcut olacak. Bunların hepsi çoklu oyuncu desteği için ek silahlar ve özelliklerle birlikte gelecek.

İlgili – EA

İLGİLİ HABERLER