Teknoloji

Constant Connect ile BlackBerry’nize gelen e-postaları bilgisayarınıza atın

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

2-13-09-lenovo-constant-con-290-x-191İki yıl süren çalışmaların sonucunda Lenovo’nun Constant Connect uygulaması sonunda hazır. Lenovo ve RIM’in işbirliği ile gerçekleştirilen bu uygulama için 150$’lık 54 mm ExpressCard’a ihtiyaç var. Bu kartın gireceği yuva 2008 yazından beri piyasaya sürülen bütün ThinkPad modellerinde bulunuyor.

Constant Connect ile birlikte BlackBerry cihazına gelen her e-posta Bluetooth bağlantısı üzerinden otomatik olarak bilgisayara gönderiliyor, hatta bilgisayar kapalı olsa bile. Bu uygulamanın amacı bilgisayarınızdaki e-posta kutusunu sürekli güncel tutmak. Constant Connect’te en büyük yükü Bluetooth alıcısına ve 500 MB’lık dahili hafızaya sahip olan ExpressCard çekiyor. Bu arada uygulamayı sağlıklı kullanabilmek için BlackBerry cihazının OS 4.2 ve üstü işletim sistemi ile çalışıyor olması lazım.

Exchange, Outlook, POP ve Gmail ile çalışabilen Lenovo Constant Connect’te 2009’un ikinci yarısında Lotus Notes desteği de eklenecek. Gerekli olan kartın Lenovo tarafından sağlanacağı belirtiliyor. Bu kolaylığa sahip olmak isteyenlerin yılın ikinci yarısını beklemesi gerekiyor.

Video: Lenovo Constant Connect

İlgili — Engadget

İLGİLİ HABERLER