EğlenceManşetler

Comic-Con 2019 fragmanları: Dark Crystal, The Expanse, Westworld, The Witcher ve diğerleri

comic-con 2019 fragmanları

ABD’nin San Diego şehrinde gerçekleştirilen Comic-Con etkinliğinde gelecek yıldan itibaren gösterime girecek birçok film ve dizinin fragmanları gösterildi. Marvel, yaptığı büyük duyurularla ön plana çıksa da, etkinlikte gösterilen fragmanlar arasında dünya çapındaki herhangi bir TV izleyicisini ilgilendirecek bir yapıma ait olanı mutlaka var.

Aslına bakarsanız, bu yılki etkinlikte eksik olan bazı büyük stüdyolar vardı. Örneğin Warner Bros. etkinliği pas geçmeyi tercih etti. Bu nedenle Wonder Woman 1984 ya da Dune gibi yakında beklenen projelere bakış atamadık. Marvel ise Black Widow’dan bazı kesitler gösterse de, bunu internet üzerinden yayınlamayı tercih etmedi.

Bunun yanı sıra The CW, HBO ve TBS gibi kanallar Arrow, Westworld ve Snowpiercer gibi yapımların fragmanlarını gösterdi. Amazon ve Netflix ise The Expanse ve Dark Crystal gibi yapımların ilk gösterimlerini yaptı.

Aşağıda Comic-Con 2019 etkinliğinin öne çıkan fragmanlarını bulabilirsiniz:

AGENTS OF SHIELD 6. SEZON

Marvel’ın Agents of SHIELD yapımı 7. sezonu ile sona eriyor. ABC ilk bölüm sırasında nelerin geleceğine dair bir fragman sunmasa da, mevcut sezonun son dört bölümüne bir bakış getirdi. 7. sezon, gelecek yıl içinde belirlenmeyen bir tarihte başlayacak.

İLGİLİ HABERLER