EğlenceManşetler

Comic-Con 2017’nin en iyi fragmanları: Ready Player One, Stranger Things, Westworld

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

comic-con 2017Geçtiğimiz hafta sonu San Diego’da gerçekleştirilen Comic-Con 2017, merakla beklenen pek çok dizi ve filmin fragmanlarının ilk kez gösterimine sahne oldu. Yılın ilerleyen zamanlarında veya önümüzdeki yıl gözler önüne çıkacak pek çok yapım için ilk işaret Comic-Con’da geldi. Stranger Things’ten Justice League 2’ye kadar uzanan fragman listesinde öne çıkanlardan bazılarını sizler için sıraladık.

Ready Player One

Usta yönetmen Steven Spielberg, Ernest Cline’ın çok satan kitabından uyarlanan Ready Player One ile 10 yılı aşkın bir aranın ardından bilimkurguya dönüyor.

Stranger Things 2. Sezon

Netflix’in orijinal yapımlarından biri olan Stranger Things, 27 Ekimde yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin ilk sezonu büyük ilgi görmüştü.

Westworld 2. Sezon

Westworld’ün ikinci sezonu 2018’den önce yayınlanmayacak. Ancak bu durum, dizinin hayranlarının ikinci sezon fragmanına sevinmesi için engel teşkil etmiyor.

Doctor Who: 2017 Noel Özel Bölümü

Peter Capaldi’nin yerini “ilk kadın Doktor” Jodie Whittaker’ın alacağı geçtiğimiz hafta açıklanmıştı. Ancak Noel için hazırlanan bölümde 12. Doktor Capaldi’yi ilk Doktor ile yan yana göreceğiz.

Thor: Rangarok

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı 2018’de vizyona girecek. Ancak bu maceradan önce Thor, başka hesapları görmek için ekibini topluyor.

Justice League 2

Bu yıl vizyona giren Wonder Woman, büyük ilgi görmüş ve olmulu dönüşler almıştı. 2019’da vizyona girmesi planlanan Justice League 2’nin de bu gidişatı sürdürmesi amaçlanıyor.

Kingsman: Altın Çember

Colin Firth de dahil olmak üzere ilk filmin kadrosunun büyük kısmı, yeni Kingsman filminde de izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu da filme dair ümitlerin yükselmesini sağlıyor.

The Defenders

Netflix ve Marvel işbirliğinin en yeni meyvesi olan The Defenders’ın ilk sezonu 18 Ağustos 2017’de yayınlanacak. Her biri ayrı bir Netflix dizisine sahip olan Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ve Iron Fist, The Hand’e karşı mücadele ediyor.

Inhumans

Marvel’in TV çıkarmasının halkalarından biri olan Inhumans, sonbaharda ekranlarda olacak. Dizinin ilk iki bölümü IMAX formatında gösterilecek.

Star Trek: Discovery

Star Trek, “Discovery” ile yeni nesil çevrim içi platformlar ve küçük ekranla tanışıyor.

The Walking Dead 8. Sezon

Negan ve Saviors arasındaki topyekün savaş izleyicileri çağırıyor.

Bright

Netflix’in 100 milyon dolara yakın bir para harcadığı filmin başrolünde Will Smith yer alıyor.

Pacific Rim: Uprising

Büyük ilgi gören Pacific Rim’in devam filmi önümüzdeki yıl vizyonda olacak.

Stargate: Origins

Tıpkı Star Trek gibi, Stargate de yepyeni bir macerayla geri dönüyor.

İLGİLİ HABERLER