Teknoloji

ColorOS 11.2 ile Oppo telefonlarına daha fazla görsel özelleştirme

coloros 11.2 yenilikler

Oppo Find X3 Pro, Find X3 Neo ve Find X3 Lite modellerinin yanı sıra Oppo’nun Android telefonlarında yüklü olarak gelen ColorOS kullanıcı arayüzünün yeni versiyonu da duyuruldu. Android 11 üzerine gelen bu güncelleme, Oppo’nun belirttiğine göre Google Play Store’a ve 3 milyondan fazla uygulamaya erişim imkanı sunuyor. ColorOS 11.2 ile gelecek başlıca yenilikler haberimizde.

ColorOS 11 kullanıcı arayüzü geçtiğimiz sonbaharda kullanıcılara dağıtılmaya başlanmıştı. Bugünlerde de birçok Oppo kullanıcısından yeni sürümle ilgili haberler alıyoruz. ColorOS 11.2 ile birlikte kullanıcı arayüzünde dikkate değer yenilikler var.

Özelleştirme seçenekleri bakımından ColorOS 11.2 ilerlemeler kaydediyor. Kullanıcılar parlak ve açık mod ile karanlık mod arasında seçim yapabilecekler. Bunun yanı sıra sık kullandıkları kısa yollara Hızlı Başlatma uygulamaları ile erişebilecekler. Ekranı sağdan içeri kaydırarak da özelleştirilebilir seçenekler sunan Kenar Çubuğu’na erişilebiliyor.

Bu arada ColorOS 11.2 kullanıcı bilgileri üzerinde daha fazla kontrol imkanı tanıyor. İş ve kişisel yaşamı ayırma konusunda ise Çoklu Kullanıcı uygulaması sayesinde akıllı telefonda iki ayrı alan oluşturulması sağlanıyor. Oppo’nun oyun araç kiti Oyun Alanı, arka plan müdahalelerini sınırlıyor, telefon sıcaklığını takip ediyor, performansı artırıyor ve çevrimiçi oyunlar için ağı hızlandırıyor.

ColorOS 11.2 yeni Find X3 serisinde yüklü olarak sunulacak. İlerleyen zamanlarda mevcut Oppo telefonlarına da bu güncelleme gelecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER