Teknoloji

YouTube yıldızı Colin Furze mikrodalga fırını oyun konsoluna dönüştürdü

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

colin furzeYouTube’un en popüler içerik üreticileri arasında yer alan Colin Furze, yaptığı çılgın icatlarla tanınıyor. Çalışan bir hava bisikletinden havai fişeklere dayanıklı ev yapımı bir Iron Man takımına kadar pek çok şey geliştiren Furze, son olarak mikrodalga fırını bir oyun konsoluna dönüştürdü.

Furze yeni icadına Play-o-Wave adını verdi. Popüler bilim insanı, tamamen çalışan mikrodalga fırına bir ekran yerleştirdi. Ekranı mikrodalganın kapısına monte eden Furze, fırının ön kısmına oyun kumandasının bağlanması için iki adet giriş ekledi.

Furze, Play-o-Wave’i çalışır vaziyette göstermekten de geri kalmadı. Fıstık ezmeli soğanı iki dakika boyunca mikrodalga fırında ısıtan Furze, bu sırada bir bisiklet oyunu da oynadı. Yemek ısıtırken başka bir şeyle oyalanmak isteyen ve telefonunu ya da tabletini başka bir odada unutanlar için bu çılgın icadın oldukça kullanışlı olacağı söylenebilir.

Colin Furze daha önce de mikrodalga fırını başka icatlarda kullanmıştı

Furze, Play-o-Wave’i izleyicilerinden gelen talepler doğrultusunda icatlar yaptığı serisi kapsamında geliştirdi. YouTube yıldızı bu seride daha önce soğuk ayak sorununa gazla çalışan terlik, acil su ısıtma ihtiyacına ise termit su ısıtıcısı gibi icatlarla çözüm getirmişti. Furze, daha önce de mikrodalga fırınlar üzerinde icatlar yapmış ve fazla ısınan yemekleri yeniden ideal sıcaklığa getirebilen Freezer-wave isimli bir ürün geliştirmişti.

İLGİLİ HABERLER