EğlenceTeknoloji

Clash of Clans evrenine üç yeni oyun ekleniyor

Clash of Clans ve Clash Royale oyunlarıyla tanınan Fin oyun stüdyosu Supercell, fantezi evrenini büyük ölçüde genişletmeye hazırlandığını açıkladı. Şirket, üç yeni Clash oyununun normal olduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada, yeni oyunların hem mevcut oyunculara yeni bir deneyim sunacağını hem de oyunun yeni oyuncularla buluşmasına yardımcı olacağı belirtildi.

Yeni oyunlar Clash Quest, Clash Mini ve Clash Heroes adını taşıyor. Clash Quest, sıra tabanlı bir taktik macera oyunu olacak. Clash Mini’de ise oyuncular sevimli minyatürlerden oluşturdukları takımlarla sanal bir kutu oyunu oynayacak. Clash Heroes’da ise oyuncular birlikte hareket ederek maceranın içine atılacak. Supercell, bu üç oyunun hazırlıklarının da henüz ilk safhalarında olduğunun altını çizdi.

Supercell’in oyunların fişini henüz beta aşamasındayken çekmek gibi bir huyunun olduğunu hatırlatmak gerekiyor. Dolayısıyla bu oyunların hepsinin oyuncularla buluşmayabileceğini belirtmekte fayda var. Stüdyodan yapılan açıklamada, oyunculardan gelecek geri bildirimlerle bu üç oyunun Clash hayranlarının hak ettiği muhteşem deneyimi sunabileceği ifade edildi. Şirket, oyunların beklentileri karşılamaması durumunda fişinin çekileceğini de şimdiden belirtti.

Şirket Clash of Clans ve Clash Royale ile yeni oyunların birbirlerinden tamamen farklı ekipler tarafından geliştirileceğinin altını çizdi. Kısacası yeni oyunların hazırlığı mevcut oyunları etkilemeyecek. Oyunların beta sürümlerinin ne zaman dağıtıma çıkacağı belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER