Eğlence

Cities Skylines 2’nin çıkış tarihi için beklenen açıklama geldi

cities skylines 2

Şehir planlamasını veya trafik mühendisliğini sevenlere müjdeli haber geldi. Geçtiğimiz mart ayında duyurulan Cities Skylines 2’nin çıkış tarihi sonunda belli oldu. Oyun 24 Ekim’de PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC’de oyuncularla buluşacak. Paylaşılan yeni bir video, oyunun yenilenen görsel ve mekanik deneyimini gösteriyor. Oyunu Game Pass‘te bulmak da mümkün olacak.

Colossal Order ilk Cities Skylines oyununu bundan 8 yıl önce çıkarmıştı. Oyun o günden bugüne kadar 12 milyondan fazla kopya satmış durumda. YouTube ve Twitch’te büyük toplulukları olan oyunun beta sürümü bir süredir yüksek profilli oyuncular tarafından test ediliyor ve geri bildirimler oyunun geliştiricileriyle paylaşılıyor.

Oyunda şehir ekonomisi biraz daha ön planda olacak gibi görünüyor. Colossal Order’dan yapılan açıklamada, şehir genelinde dalgalanma etkilerinin görüleceği belirtilirken; şehirdeki herkesin “mesleği, evi, ilişkileri yani kendilerine ait bir hayatları” olacak.

Cities Skylines 2 için ön sipariş dönemi başladı

Cities Skylines 2 şimdiden Steam’de ön siparişe çıkmış durumda. Oyunun standart versiyonu için 425 TL, Ultimate Edition versiyonu içinse 765 TL ödemek gerekiyor. Mart ayında duyurusu yapılan oyun için önümüzdeki dönemde yeni detayların paylaşılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER