Eğlence

CineX Player 2.8 güncellemesiyle Screenager ve IMDb entegrasyonu iPad kullanıcılarına sunuldu

Her türlü işi görme parolasıyla yola çıkan CineXPlayer uygulamasının 2.8 numaralı son versiyonu yayınlandı. IMDb veri tabanıyla bağlantı, bölünmüş ekran vasıtasıyla aynı anda hem film izleme hem de internette gezinme, uygulamayı herhangi bir internet tarayıcısı yardımıyla uzaktan gezme gibi özellikleri sunan bu uygulama video izlemeyi seven iPad kullanıcılarının işine fazlasıyla yarayacak gibi görünüyor.

“Screenager” olarak adlandırılan özel bir mod iPad’in dikey modda kullanılırken ekranın ikiye bölünmesine, yarısında video izlenmesine yarısında da web’de gezinilmesine olanak sağlıyor. Bunun yanı sıra uygulama Wi-Fi üzerinden paylaşım, Dropbox üzerinden MP4 videoları oynatma, uygulamanın web tarayıcısı üzerinden gezilen sitelerde görülen videoların yerele kaydedilmesi gibi gelişmiş kullanıcıların beğenisini kazanacak yenilikler de sunuyor. Ekran görüntüsünü alma ve bunu film rulosuna kaydetme özelliğinden de bahsetmeden geçmeyelim.

Dolby Mobile destekli tek iPad uygulaması olarak dikkat çeken CineXPlayer $3.99 gibi bir fiyata sahip. Uygulamanın geliştiricisi NXP Software sürekli getirdiği güncellemeler sayesinde uygulamanın Apple dostu olmayan .xvid ve .avi formatlarının iPad’de izlenmesi için kullanılan araçlar arasında yer almaya devam ediyor. Uygulamayı aşağıdaki App Store bağlantısı üzerinden indirebilirsiniz.

İlgili >> iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER