Teknoloji

Çin’den televizyonlu çakma iPhone

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Çin, sahte iPhone modelleriyle de ün kazandı. Ancak en son karşımıza çıkan bir iPhone çakması en sahici olma özelliğini taşıyor. iPhone 3G’nin fiziksel özelliklerini birebir taşıyan ePhone M8 ne yazık ki tüm özellikleri kopyalayamamış, ancak gerçek iPhone 3G’de olmayan özellikler eklemiş.

ePhone M8’de tam donanımlı bir dokunmatik ekran yok, ayrıca 3G ağlarını desteklemiyor. Ancak M8’de TV desteği bulunuyor. Ayrıca gerçek iPhone’da olmayan çift SIM kart desteği de telefona eklenmiş. 3.2 inç, 240×430 çözünürlüklü ekranda 3GP ve MP4 formatında videoları oynatabilir, 1.3 megapiksellik kamerasıyla fotoğraf ve video çekebilirsiniz. Ayrıca MMS mesajları da gönderebilirsiniz. Telefonda veri depolamak için bir hafıza kartı yuvası bulunuyor, ayrıca 1GB’lık TransFlash (microSD eşdeğeri) kart da veriliyor.

ePhone M8’e zil sesleri indirilebiliyor ya da kendi zil seslerinizi yaratabiliyorsunuz. MP3 ve polifonik tonlar destekleniyor. iPhone’da sınırlı çalışan Bluetooth bu telefonda bütün görevlerini yerine getiriyor. Telefonun ses kaydedicisi de bulunuyor. Gerçek iPhone gibi oyun desteği de var, hatta telefona bir adet oyun da yüklü geliyor. M8’in menüleri ve kontrolleri desteklenen on dilden herhangi bir tanesinde kullanılabilir.

ePhone M8 toptan alındığında ucuza geliyor. Bir ya da iki ürünün fiyatı yaklaşık 160$’a denk gelirken, 15 ya da daha fazla ürün satın alındığında cihazın birim fiyatı 149$’a düşüyor.

Kaynak: Wired

İLGİLİ HABERLER