Eğlence

Chuck Norris 77. yaşını “Nonstop Chuck Norris” ile kutluyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

nonstop chuck norrisAksiyon sinemasının en büyük yıldızlarından biri olan Chuck Norris, hakkındaki kurgusal ama komik bilgilerle internetin de fenomenleri arasında yer alıyor. Norris’in filmlerine aşina olmayanlar bile internetteki Norris şakaları sayesinde ünlü oyuncuyu tanımıştı. Aksiyon sinemasının yıldızı, modern zamanlarla buluşmasını adına hazırlanan mobil oyunla sürdürüyor.

Norris, inanması pek kolay olmasa da, 10 Martta 77. doğum gününü kutladı. “Nonstop Chuck Norris” adını taşıyan oyun da Norris için bir tür doğum günü hediyesi niteliğini taşıyor. Oyun, önümüzdeki ayın sonlarında iOS ve Android’de kullanıcılarla buluşacak.

Oyunda oyuncular Norris’i kontrol etmeyecek. Sadece kötü adamlarla olan mücadelesinde ona destek sağlayacak. İnternette dolaşan “Norris Gerçekleri”nde “Norris kontrol edilemez” türü şakaların varlığı göz önüne alınınca bunun mantıklı bir tercih olduğu söylenebilir.

Nonstop Chuck Norris ücret ödemeden indirilebilecek

Oyunun temelinde geçtiğimiz yıl yayınlanan “Nonstop Knight” isimli oyun yatıyor. İki oyun aynı mekanik yapıyı paylaşıyor. Ücretsiz olarak yayınlanacak oyunda uygulama içi satın alma unsurları da bulunacak.

İLGİLİ HABERLER