Eğlence

Chromecast’te çalınacak YouTube videolarını web sitesinden sıralayın

youtube-yeni-logo-290813

Chromecast ve YouTube birbirleri için yaratılmış iki ürün gibi. Türkiye’de olup da Chromecast sahibi olan kullanıcılar da muhtemelen en çok YouTube’dan yararlanıyor olmalı. Bu iki ürün ve servis de Google’ın stratejisinde önemli yer tutuyor ve birbirleriyle daha sıkı ilişki içinde olmaları da gayet mantıklı görünüyor.

YouTube, Google+ sayfası üzerinden yaptığı duyuruda, Chromecast sahiplerinin YouTube.com sitesi üzerinden sıradaki video listesi kurabileceklerini kaydetti. Yani, Chromecast üzerinde çalacak YouTube videolarının sıralamasını bilgisayarınızdaki Chrome internet tarayıcısı üzerinden ayarlayabileceksiniz.

Bu arada YouTube’un video izleme sayfalarına da çeşitli değişiklikler uygulanıyor. Değişikliklerle birlikte çalma listeleri oluşturmak, videoları çeşitli sosyal ağlar üzerinden paylaşmak kolaylaşacak. Bu arada yeni bir açıklama kutusu da ekleniyor.

Chromecast için getirilen yenilik şu an itibarıyla kullanılabilir, video sayfası için duyurulan değişiklikler ise önümüzdeki birkaç gün içinde sunulacak.

youtube-video-oynatma-sayfa-yeni-300814

İLGİLİ HABERLER