Eğlence

Chromecast Ethernet Adaptörü ile zayıf Wi-Fi sinyalleri sorun olmaktan çıkıyor

chromecast-ethernet-adaptor-100715

Henüz Türkiye’de resmen satılmayan, ancak çeşitli kanallarla elde edilmesi mümkün olan Chromecast oldukça kullanışlı, özellikle Android cihaz sahiplerini memnun edecek bir multimedya cihazı. Ancak düzgün çalışması için kuvvetli Wi-Fi sinyallerine ihtiyaç var. Şimdiye kadar durum böyleydi, ancak Google’ın Chromecast için yeni çıkardığı aygıtla zayıf Wi-Fi bağlantısının bulunduğu ortamlarda kablodan yardım almak mümkün olabilir.

Chromecast için Ethernet Adaptörü yurt dışında sadece 15 dolarlık fiyat etikene sahip. Bu aygıt sayesinde Chromecast’i ethernet portlu herhangi bir ağ cihazına kolaylıkla bağlamak mümkün oluyor. Böylelikle Chromecast kullanıcılarının zayıf Wi-Fi sinyallerinden muzdarip olmalarının da sonu geliyor.

Adaptör microUSB portu üzerinden hem veri akışı sağlıyor hem de Chromecast’i besliyor. 15 dolarlık cihazın 10/100 ethernet portu Chromecast’ten en iyi şekilde yararlanmak için yeterli veri akışını sağlıyor.

Google’ın Ethernet Adaptör cihazı Google Play online mağaza üzerinden satılacak. Bu arada yurt dışında çeşitli mağazalarda bu aygıtı Chromecast’lerin yanında satılırken görmek mümkün olabilir.

İLGİLİ HABERLER