Eğlence

Chromecast cihazda depolanan yerel içerikleri oynatabilecek

google chromecast

Google, Chromecast’in cihazda depolanan yerel içerikleri oynatmaya engel çıkarmayacağını duyurdu. Bir mobil cihazda bulunan içerikleri Chromecast üzerinden oynatmayı sağlayan üçüncü taraf Android uygulamasının engellenmesinin ardından Chromecast’in yalnızca Google tarafından izin verilen içerikleri oynatmaya izin vereceği şeklinde şüpheler belirmeye başlamıştı.

google-chromecast-inceleme00016

Dillendirilen şikayetlerin ardından bir açıklama yapan Google, güncellemenin böyle bir duruma yol açmasının hatadan kaynaklandığını dile getirdi. Hata nedeniyle yerel dosyalara erişim engellenmişti, ancak Google esas amacının bu olmadığının altını çizdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Google Chromecast İncelemesi

Google’dan aşağıdaki gibi bir açıklama yapıldı:

“Chromecast’e daha fazla içerik getirmeye hevesliyiz ve aralarında yerel içeriklere özel olanlar da bulunamk üzere her türde uygulamayı desteklemek isteriz. Google Cast SDK’yi yeni çıkardık ve şu anda bu araç erken geliştirme ve test işlerine özel olacak şekilde geliştirici önizleme safhasında bulunuyor. SDK’nın geliştirici önizleme safhasından çıkarılmadan önce değişmeye devam edeceğini umuyoruz. SDK’yı ve yeni uygulamaları geniş kapsamlı olarak sunmadan önce kullanıcılar ve geliştiriciler için mükemmel bir deneyim sağlamayı istiyoruz.”

İlgili >> 9to5Google

İLGİLİ HABERLER