Teknoloji

Chrome iOS çevredeki akıllı cihazlarla daha iyi anlaşıyor

chrome-logo-230715

iPhone ve iPad sahipleri için en iyi performansı sunan internet tarayıcısı Safari olabilir, ancak Google’ın Chrome’u da deneyim bakımından fark yaratıyor. Özellikle Google servislerinden yoğun şekilde yararlanan kullanıcılar için Chrome iOS internet tarayıcısı iPhone, iPad veya iPod touch’ta yaşanan deneyimi bir adım öteye taşıyor.

Şimdi Chrome iOS’in yeni sürümüyle birlikte iOS cihazınız internete bağlı nesneler için daha iyi bir uzaktan kumanda hâline gelecek. iOS için Chrome 44 sürümünü yayınlayan Google, yurt dışında yol kenarlarını fazlasıyla süsleyen akıllı parkmetrelerden yiyecek veya içecek otomatlarına kadar farklı cihazları yönetme fırsatı veriyor.

Chrome iOS 44’ü kullananların etraflarındaki cihazları görmesi için özelleştirilmiş uygulamalara gerek yok, sadece internet tarayıcısını açmaları yeterli oluyor.

Eğer etrafınızı akıllı cihazlar doldurmuyorsa, yine de Chrome 44 güncellemesini yüklemeniz için önemli nedenler var. Chrome da en sonunda geri dönüşler için Safari’de olduğu gibi yatayda sürüklemeleri desteklemeye başladı.

Her ne olursa olsun, Google Chrome iOS 44 güncellemesi yüklemeye değer gibi görünüyor. Aşağıdaki kaynak bağlantıyı takip ederek Chrome iOS internet tarayıcısını iPhone, iPad veya iPod touch’ınıza kurabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER