Teknoloji

Chrome ve Firefox’a eklentiyle Windows 10 Timeline desteği geliyor

hp elitebook 1040 g4 inceleme

chrome firefox windows 10 timelineMicrosoft’un Windows 10’a getirdiği yeni Timeline özelliği sayesinde birden fazla cihazda işlerinizi kaldığınız yerden yapmanıza imkan sağlıyor. Timeline Microsoft Edge’in web gezinme geçmişini destekliyor, ancak Chrome ve Firefox henüz bu özelliği resmi olarak desteklemiyor.

Ancak bir üçüncü taraf geliştiricinin çalışmaları sayesinde, Chrome ve Firefox eklentileri sayesinde Windows Timeline desteği her iki internet tarayıcısı için de geliyor.

Yeni eklenti ücretsiz ve tam da beklediğiniz gibi çalışıyor. Göz atma geçmişi Windows 10 Timeline özelliğiyle eş zamanlanıyor. Böylelikle diğer PC’lerde açık olan sekmelerinizde kaldığınız yerden gezinmeye devam edebilirsiniz.

Timeline, mevcut hâliyle sadece aynı hesaba bağlı birden fazla Windows 10 makinesini kullanırsanız yararlı oluyor. Eğer evinizde bir PC ve iş yerinizde bir dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız, bu özellik işinize epey yarayabilir. Yeni eklenti sayesinde bir görüntülemekte olduğunuz bir web sitesinin adresini başka bir Windows 10 makinesinde kolaylıkla açabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER