Teknoloji

Chrome 19’un kararlı sürümü ortaya çıktı, sekme eş zamanlama desteği geliyor – Video

Google, Chrome 19’un kararlı versiyonunu ortaya çıkardı. Yeni sürüme sekme eş zamanlama yetenekleri eklendi, bu sayede kullanıcılar akıllı telefonlarıyla internette gezinirken açık bıraktıkları sekmeleri Chrome’un masaüstü versiyonunu açtıklarında karşılarında bulacak, bu şekilde gezinmelerine kaldıkları yerden devam edecek. Bu durumun tersi de geçerli.

Chrome 19’un sekme eş zamanlama özelliği Android için Chrome Beta uygulamasıyla uyumlu bir şekilde çalışıyor. Yapmanız gereken tek şey Chrome’a Google hesap bilgilerinizle giriş yapmak ve sonrasında yeni sekme sayfasında yer alan diğer cihazlar bölümüne girip eş zamanlanmış sekmelere erişmek. Sadece sekmeler değil ileri ve geriye dönük gezinme geçmişi de eş zamanlananlar arasında yer alıyor.

Buna ek olarak en son Chrome sürümü yer imleri, uygulamalar, eklentiler, geçmiş, temalar ve diğer ayarların da farklı cihazlardaki Chrome internet tarayıcıları arasında eş zamanlanmasını sağlıyor. Böylelikle Chrome deneyimini her cihazda aynı şekilde yaşamanız mümkün oluyor. Chrome 19’un kararlı versiyonunun önümüzdeki birkaç gün içinde çıkması beklenirken sekme eş zamanlama özelliğinin önümüzdeki haftalarda yayılacağı tahmin ediliyor.

İlgili – Google Chrome Blog

İLGİLİ HABERLER