Eğlence

Christian Bale Steve Jobs rolünü oynamaktan vazgeçti

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

christian-bale-231014

Senaryosunu Aaron Sorkin’in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Danny Boyle’un üstleneceği biyografik Steve Jobs filmi hem sinemaseverler hem de Apple hayranları tarafından merakla bekleniyor. Ancak oyuncu kadrosunun oluşturulmasında yaşanan sıkıntılar filmin prodüksiyonunu yavaşlatmayı sürdürüyor.

The Hollywood Reporter’da yer alan habere göre, geçtiğimiz hafta Steve Jobs rolünü oynamayı kabul ettiği öne sürülen ünlü aktör Christian Bale, karar değiştirdi ve filmde yer almaktan vazgeçti. Haberde Bale’in bu kararı almasında kendisinin rol için doğru isim olduğunu düşünmemesinin etkili olduğu belirtilirken, Bale’in zorlu rollerdeki başarısı bu gerekçenin kulağa biraz daha şaşırtıcı gelmesine neden oluyor. Christian Bale’den önce de Leonardo Di Caprio’nun Steve Jobs rolünü oynamayı kabul ettiği, ancak daha sonra karar değiştirdiği iddia edilmişti.

The Hollywood Reporter, yönetmen Danny Boyle’un kafasında halen çekimlere önümüzdeki kış mevsimi içinde başlamanın olduğunu belirtti. Ancak zorlu bir rol için yeniden seçim sürecine girecekleri göz önüne alınınca Boyle’un bu planı naçizane bir istek olmaktan öteye gidemeyecek gibi gözüküyor.

Prodüksiyon ekibinin Steve Wozniak rolünü Seth Rogen’e vermeyi düşündüğü konuşulsa da, Jobs rolünü hangi aktörün canlandıracağı konusunda ortaya yeni bir isim atılmış değil. Daha önce Matt Damon, Ben Affleck ve Bradley Cooper’ın isimleri rol için gündeme gelmişti. Yönetmen Danny Boyle’un bu hafta içinde rol konusunda çeşitli aktörlerle bir araya gelmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER