China Mobile’ın Lenovo’nun yarı çakma telefonu OPhone’u pazarlama planlarından bir süredir haberdarız. China Mobile’ın rakibi China Unicom ise iPhone’u resmi olarak bu ülkede satışa sunmaya hazırlanıyor. China Mobile’ın rekabet için yeni bir planı var.
iPhone’un Haziran ayından itibaren Çin’de sunulması bekleniyor. China Mobile ise bu lansmandan bir ay önce OPhone’u öne sürerek China Unicom ile rekabet etmeyi planlıyor. Bu kulağa oldukça mantıklı geliyor. Ancak insanlar ortada gerçeği dururken onun benzerini gerçekten tercih eder mi? China Mobile rekabet için insanları ikna edecek bir teklif sunacaktır herhalde.İlgili — DigiTimes
Teknoblog, teknoloji gündemini farklı platformlarda düzenli biçimde paylaşıyor. WhatsApp kanalında öne çıkan haberleri anlık olarak aktarıyor, Google Haberler üzerinden güncel içerikleri sunuyor, Instagram ve X hesaplarında dikkat çeken başlıkları özetliyor, YouTube kanalında ise ürün incelemeleri ve detaylı anlatımlarla içeriği tamamlıyor.







